Energy Buildings Årskrönika 2017

Energy Buildings Nyårskrönika

Med några få dagar kvar på 2017 tänkte vi sammanfatta ventilationsåret som Energy Building haft!

UTRIKES
Decentraliserad ventilation nu störst i Tyskland

Vi kan konstatera att decentraliserad ventilation är på stark frammarsch. I Tyskland byggs det nu fler bostäder med decentraliserad ventilation än vad det görs med centraliserad FTX.
Det finns ingen anledning att tro att samma utveckling inte kommer att följa i andra europeiska länder, inklusive vårt, speciellt med tanke på NNE-direktivet.

INRIKES
Över 5000 levererade ventilationsenheter

I Sverige har Energy Building levererat uppskattningsvis 5 500 fläktenheter till bostäder i Sverige totalt.

Några av de projekt som färdigställts under året är BRF:n Nostalgigården som med sina prefabricerade betongväggar på ett fint och tydligt sätt visar hur effektiv nyproduktion blir med decentraliserad ventilation.

Vi har även levererat de sista ventilationerna till de 336 modulbaserade hyresbostäderna i Etapp 2 i Kristineberg Park i Malmö, som byggs av Prime Living.

Uppe på parkeringshuset till Galleria Nordstan i Göteborg finns numera visningshuset eCon Demolab, som har ventilation från Energy Building. Besök det gärna!

PRODUKTNYHETERNA
Sortimentet breddas och skapar mervärde

Innerkåpan Akustik Puck 70 från Smygin, som både väsentligt sänker ljudnivån på ventilationen samtidigt som flödet faktiskt förbättras gör den decentraliserade ventilationen än mer lättinstallerad och även lättaccepterad.

Energy Building har även tagit in både ström- och styrkabel i sitt produktsortiment. Dessa produkter gör vår service mer komplett och underlättar montaget väsentligt och har färgkoder som följer manualernas kopplingsscheman.

2018
Ett år med nya friska fläktar

Under 2018 kommer man få se och höra mer ifrån Energy Building än vad man gjort under föregående år!

BLOGGINLÄGG: Energy Building har startat sin nyhetssida. Här varvas företagshändelser med läsvärda artiklar om olika branschförekommande ämnen, uppdateras varje vecka. Vi vill bla rekommendera Miljövänligt på affärsmässiga grunder, hur fungerar decentraliserad ventilation och Energy Building byter ägare

NYHETSBREV: Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev till våra kunder och följare. Vill du också få det kan du prenumerera på det via vår nyhetssida!

MÄSSA: Nordbygg anordnas varje jämnt år på Stockholmsmässa. 2018 infaller det mellan 10-13 april och Energy Building kommer vara där – kom och prata ventilation med oss!

BROSCHYRER: Vi har även producerat broschyrer både om vår ventilation men även om referensobjekt vi finner kan vara informativa och läsvärda. Man hittar dem på vår hemsida. Vi kommer utveckla detta under 2018 med nya spännande projekt som på ett eller annat sätt kan relateras till den decentraliserade ventilationen vi har.

Vi vill tacka för året som gått och ser fram mot ett nytt år tillsammans med Er!

Författat av: Mattias